688 733 911

De 9 a 20h
dill – div
(hores convingudes)

Espai de Salut Proactiva

Coworking multidisciplinar amb espais per a professionals
Vull reservar horaVull un espai

Qui som?

Siqua és un nou espai de salut situat a Vilafranca amb una filosofia de treball en equip i orientació multidisciplinar.

En ell podràs trobar professionals de la salut tals com fisioterapeutes, nutricionistes, psicòlegs, readaptadors esportius i instructors de ioga, hipopressius i altres professionals sanitaris.

La nostre filosofia és treballar en sinèrgia entre els professionals del centre i guiar als usuaris en la millora, cura i prevenció de lesions. També a empoderar-los a seguir uns hàbits de vida saludables i ser conscients de què els passa i com poden millorar.

Els equipaments

A Siqua disposem de 3 consultes sanitàries i una sala polivalent.

La sala polivalent consta de 22m2, ideal per impartir classes en grups reduïts (ioga, pilates, hipopressius, etc), readaptació esportiva i/o rehabilitació, xerrades i altres activitats. Disposa de climatització pròpia, espatlleres, material bàsic (gomes elàstiques i peses) i reproductor de música.

Els dos box grans són de 12m2. Disposen del material necessari per passar consulta a professionals que requereixin de camilla. Consten de camilla elèctrica, escriptori, cadires pel terapeuta i pel pacient, tamboret de rodes, pica renta-mans, climatització a cada box i material fungible bàsic tal com crema i paper de camilla.

SIQUA

La consulta petita consta de 8m2. Pensada per a aquells professionals que no requereixen de camilla. Disposa de taula àmplia, cadires pel pacient i acompanyant, cadira pel terapeuta, pica renta-mans, moble i climatització individual a cada box.

 

Espais comuns

El centre compta amb una sala d’espera acollidora i dos banys (un d’ells adaptat). Tot el centre compleix amb la normativa sanitària i disposa de molta llum natural en tots els espais.

SIQUA
SIQUA
SIQUA
SIQUA
SIQUA
SIQUA

Consulta de fisioteràpia

Professionalitat garantida

Tots els fisioterapeutes són professionals sanitaris col·legiats

Servei a domicili

Si no pots venir al nostre centre, ens desplacem a casa teva

 

Flexibilitat total

Treballem amb hores concertades per adaptar-nos als teus horaris

Contacta’ns

On som?

Carrer Parlament 30
Vilafranca del Penedès
08720 BARCELONA

Truca'ns

688 733 911

(també per Whatsapp)

 

Escriu-nos

info@siqua.cat

Estem al teu servei

Ets un professional buscant un espai per oferir els teus serveis? O ets un pacient interessat en algun dels serveis que s’ofereixen a Siqua?

Contacta’ns a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.